Lassymposium

2018 vindt het Lassymposium plaats tijdens de NIL Verbindingsweek: op 30 en 31 oktober staat de metaalbranche centraal in Evenementenhal Gorinchem.

De industrie komt samen om de ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden te ontdekken. Tijdens dit unieke, driedaagse vakevenement komt u in contact met vakprofessionals actief in de basismetaalindustrie, metaalproductenindustrie, kunststofindustrie, overheids- en kennisinstellingen. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van lassen, lijmen en snijden maken onderdeel uit van het platform.

Volg dit event op: www.nil.nl

 

Samen met de collega's van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) staat het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) in voor de organisatie van dit event waar deskundigen lezingen geven over de laatste ontwikkelingen in de verbindingstechniek. Het BIL/NIL (of NIL/BIL) Lassymposium is een tweedaags symposium met thematische sessies. Het biedt de deelnemers een ideaal moment om contacten aan te scherpen tijdens diverse netwerkmomenten. Aangezien de las-economie, de laskwaliteitssytemen en bijgevolg de lastechnische opleidingen op dit moment in een ware stroomversnelling zitten, vinden ook docenten en studenten uit het lastechnisch onderwijs er hun gading.

 
Delen
Share