Opleiding

print icon

GEZOCHT: Lascoördinator/Lasingenieur (M/V)

Al een bestelling gemist omdat u geen lascoördinator of lasingenieur in huis had? Steeds meer lastenboeken verwijzen naar Europese normen, met strengere eisen ten opzichte van lassers en lascoördinatiepersoneel, lasprocedures en het uit te voeren laswerk.

Het BIL verzorgt de internationaal erkende kaderopleidingen, om de functie van lascoördinator volgens de EN ISO 14731 uit te kunnen oefenen. Indien u vragen hebt over welke opleiding het beste aansluit met uw noden, neem gerust contact met ons op, wij bekijken dit graag samen met u.

Ook opleidingen op maat kunnen op uw verzoek worden ingericht. Het betreft hier zowel opleidingen die speciaal voor uw bedrijf worden uitgewerkt, als opleidingen uit ons open aanbod, die een aangepaste praktische uitwerking krijgen in de werkorganisatie van uw bedrijf.

 

Vinger aan de pols

Het BIL is erkend door de vzw 'Belgische Vereniging voor Lastechniek' (BVL) voor het geven van opleidingen die leiden tot een IIW diploma. Het organiseren van examens en uitreiken van diploma's behoren tot de bevoegdheid van het BVL. De IIW diploma's zijn wereldwijd erkend.

 

Subsidiewijzer

Hier vindt u een overzicht van subsidies waar u mogelijk voor in aanmerking komt.

 

 

Meer info? Contacteer:

 
Foto van contactpersoon

Hilde Moens
Training Manager Operational

+32 (0)2 260 11 70

+32 (0)470 60 68 00

 
  • SHARE
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn