Lastechniek

print icon

Naast wetenschappelijke artikelen, rapporten en analyses besteedt LASTECHNIEK aandacht aan nieuwsberichten vanuit de industrie en achtergrondverhalen van mensen die werkzaam zijn in de verbindingstechniek.

Er verschijnen regelmatig nieuwe rubrieken zoals 'De lasser van de maand', 'Materialenkennis voor de laspraktijk' en 'Laskunst'. Hiermee is LASTECHNIEK niet alleen interessant voor de lastechnicus uit het middenkader, ook de beginnende (jonge) lasser en de commercieel directeur kunnen iets van hun gading vinden in het blad.

Om een toonaangevend vakblad te maken dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, onderhoudt de redactie van LASTECHNIEK intensief contact met specialisten uit het bedrijfsleven en het onderwijs. Deze groep van specialisten vormt een zo breed mogelijke afspiegeling van de wereld van de verbindingstechniek. Op die manier kunt u ervan verzekerd zijn dat u met het lezen van dit maandblad op de hoogte blijft van de laatste stand van zaken.

Tarieven 2019

De jaarlijkse bijdrage voor het abonnement op LASTECHNIEK bedraagt:

  • Bedrijven, lid* van het BIL: 120,00 €
  • Bedrijven, geen lid van het BIL: 130,00 €
  • Opleidingsinstellingen: 100,00 €

(10 nummers, exclusief 6% BTW, inclusief portkosten)

* modaliteiten van het BIL lidmaatschap vindt u hier.

Het abonnement wordt op jaarbasis gefactureerd en wordt na afloop stilzwijgend verlengd. Annulaties dienen per aangetekend schrijven te worden bevestigd, rekening houdend met een opzegtermijn van één maand. Prijswijzigingen worden steeds per voorafgaandelijk schrijven aan de abonnees meegedeeld.

Uw abonnement aanvragen

U kunt zich aanmelden via onderstaande webform. Wij danken u bij voorbaat en wensen u veel leesplezier!

Bijkomende info

Stel uw vraag via: lastechniek@bil-ibs.be

 

  • SHARE
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Gezocht: kandidaat Vaktrots

Het lijkt vanzelfsprekend, maar lassen is een kunst, en vooral een vak om trots op te zijn. Daarom laat vakblad LASTECHNIEK elke maand een lasser aan het woord in de vaste rubriek ‘Vaktrots’ . 

Kent u iemand binnen uw bedrijf of in uw omgeving die 's extra in de kijker kan gezet worden? 

Laat het ons zeker weten via deze webform.